Bowling * Biliárd * Fallabda * Foci * Fitness edzések * Konditerem * Drinkbar

 

   Bowling

bowlingCégünk egyik profilja az egészség, ezért a speciális bowling cipőink (nagy választék méretben és mennyiségben) mellé igény szerint ingyenesen egyszer használatos egészségügyi zoknit adunk.Versenyképes árainkkal célunk, hogy mind a baráti társaságok, mind cégek részére a kikapcsolódás egyik formájává válhasson ez a népszerű, csapatépítő sport. A malomfitnessben ezt 4 pályán teheti meg, melyre előzetesen bejelentkezhet telefonon, interneten és személyesen is.

4 bowling pályán lehet egyszerre játszani, aki még nem próbálta, de szívesen megtenné, kollégáink szívesen segítenek a gépeket beprogramozni, megmutatják, hogyan lehet megfogni a bowling golyót, hogyan lehet azt elgurítani.

Egy pályán egyszerre 4-en, vagy 6-an érdemes játszani. A gép kiírja annak a nevét, akinek gurítania kell, méri a pontokat, kiírja az összesítéseket, és érdekes, vicces grafikákkal teszi színesebbé a játékot.

 

   Asztali játékok: Biliárd, csocsó és ping-pong

billiardNépszerű játék a biliárd, nem csak a fiatalok körében, ezért a mi palettánkról sem hiányozhat , akár esti programról, akár napközbeni illetve hétvégi kikapcsolódásról legyen szó.

1 biliárd asztalunk és 2  ping-pong és 2 csocsó asztalunk várja az asztalon labdával játszani vágyókat.

Kollégáink szívesen segítenek mind három játék megismertetésével, valamint a hozzájuk tartozó estközök használatával.

A biliárd-, és csocsó asztalon egyszerre 2-4 fő tud játszani.

 

   Drinkbar & Café

 barA Malom Fitness kellemes hely egy ital elfogyasztására baráti társasággal. Szívesen várjuk egy kávéra, hideg frissítőre vagy akár egy pohár sörre! Széleskörű italválasztékunkból mindenki kedvére válogathat! Limoádék koktélok, kévékülönlegességek is szerepelnek az itallapon.

Kiindulási hely: