Edzőterem: Kondi és kardio edzések

konditerem2Az erősítő gyakorlatokat többféleképpen végezhetőek, így változatosabbá tehetjük őket. Egyrészt a gépen történő edzéssel (megfelelő erőnlét kialakítása, koordináció javítása , komplexebb testtudat). Másrészről szabad gyakorlatok (kézi súlyzók) által nyújtott korlátlan lehetőséggel. Az edzésterv tudatos felépítésében okleveles teremedzőnk nyújt segítséget .

Világszínvonalú Life Fittness gépparkkal rendelkezünk:

2 db Hip abductors
1 db Fly
2 db Chist Press
2db Leg Extension
1 db Glute
1 db Fit Series-Leg press / Calf Raise
1 db Low Row
1db Triceps Rush down
2 db Adjustable Cable Crossover, fekvenyomópad

Ha úgy érzi eljött az ideje a konditermi mozgásnak, de nem ismeri a gépeket, vagy nem tudja, hogy kezdjen neki, kérjen időpontot kollégáinktól és szívesen segítenek Önnek az edzés programok írásában, valamint készséggel megmutatják a gépek működését

Kardio edzések:

Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. Természetesen külön öltöző és zárt kabinú tusoló áll rendelkezésükre.

Kardio gépek legmodernebb technológiáját az úgynevezett ergométerek képviselik. Különböző programok beállítását teszi lehetővé ( köredzés, zsírégetés, állóképesség fejlesztés). Pulzus vezérelt , ami azt jelenti hogy a leadott teljesítmény alapján növeli/csökkenti az ellenállást, s eközben a pulzus azonos szinten marad. Ennek nagyszerűsége a személyre szabott edzésmenet kialakításában rejlik.

További előnye gépeinknek, hogy a teljesítményt wattban határozhatjuk meg, ezért speciális célok (sportorvos,kardiológus, gyógytornász ) elérését tesz lehetővé. Mindegyik kardio gépünk ergométer egyben.

Life Fitness gépeink: 1 db eliptikus tréner , 2 db bicikli, 2 db lépcsöző , 2 db futópad. A mozgás élményét plazma tévén nézhető zenei csatornákkal tesszük színesebbé.

Ha úgy érzi eljött az ideje a konditermi mozgásnak, de nem ismeri a gépeket, vagy nem tudja, hogy kezdjen neki, kérjen időpontot kollégáinktól és szívesen segítenek Önnek az edzés programok írásában, valamint készséggel megmutatják a gépek működését

 

   Fitness terem: csoportos fitness programok

fitnessteremA Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. Ez a mozgásforma kortól és nemtől függetlenül mindazok számára ajánlott, akik szeretik a lendületes edzéseket és a kerékpározás nyújtotta élményeket!

Ezeket az edzésformákat 15+1 db Star Treck típusú biciklieinken gyakorolhatják szakképzett edzőnk segítségével!

Az aerobic sportág az aerob, azaz oxigén jelenlétében történő munkavégzésről kapta nevét. A tudomány fejlődésével a mozgásanyag is bővült, szem előtt tartva az izület-izom-idegrendszer egészségének megtartását.Legismertebb formája az alap aerobic óra, amely minden mai fitness terem elengedhetetlen része.Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánjljuk.

Az induló edzéstípusokról és időpontokról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

 

   Műfüves focipálya

 

focipalyaBaranya megyében elsők között mi tettük elérhetővé a foci szerelmeseinek a műfüves pályát, amely számos előnyökkel rendelkezik a hagyományos pályákkal szemben.

800 m2-es a pálya felülete, melyet hat reflektor világít meg esténként.
A műfüves pálya előnye a betonnal szemben, hogy nem mennek tönkre a focisták ízületei a játék során.
Előzetes foglalás ajánlott.

A foci szerelmeseinek, akik lehetnek akár baráti vagy családi társaság, ajánljuk műfüves pályánkat.

5-6 fő általában egy csapat, mivel a focit két csapat játssza 10-12 fő tud egyszerre játszani a pályán. A pályához külön öltöző és zárt kabinú tusoló áll rendelkezésükre. Természetesen foci labdát biztosítunk a játék idejére.

 

  Fallabda pályák

fallabda1Hazánkban az utóbbi pár évben vált egyre népszerűbbé a squash . Komoly testmozgást jelent, ugyanakkor ebben a sportban is fontos a fokozatosság elve. Emiatt akármilyen edzettségi szinten állók bátran játszhatják .Pályáink (2db) kialakítása amerikai típusú. Fehértalpú váltócipő előírás. A játékhoz szükséges speciális ütőt és különböző nehézségi fokú labdát mindenki számára biztosítunk aki kibéreli pályánkat.

Két fallabda pályán lehet egyszerre játszani, aki még nem próbálta, de szívesen megtenné, kollégáink készséggel segítenek a szabályok megismertetésében.  Ha nincs ütője, vagy labdája, természetesen biztosítunk az Ön számára eszközöket, viszont váltócipő és váltóruha ezen termek használatánál kötelező. Az öltőzőink zárható szekrényekkel vannak felszerelve, valamint tusolásra is van lehetőség, zárt zuhanykabinokban. 

Kiindulási hely: